[Monty The Cock] TAKO SAM BLIZU
Broj poruka : 1024 Lokacija : CG O sebi nesto : Fuck??wtf! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Klara Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Da li mi možete pšomoći? Uto Jun 24, 2008 1:03 pm | |
| Ovako,želimo da jedan forum o Dimi bude offi,ali da sam stavila ovo u rklame to niko ne bi vidjeo: Hey! Volis li Dimu Bilana? Ako ne, steta, ali nema veze, procitaj ovo do kraja. Za sada ne postoji oficijalan forum za Srbiju o njemu, pa sam ja napravila jedan koji zaista brzo napreduje I svakim danom se poboljsava njegov izgled I povecava se broj clanova. Zatrazila sam da bude oficijalan, I oni su mi odgovorili da jos ne proglasavaju koji ce forum za Srbiju to postati, ali su rekli da ovaj ima najvise sansi da posatne offi, ali da mu ipak treba jos clanova. Pomozi I registruj se, postuj I zabavi se. HVALA PS Biraju se admini I modovi, a izabrani ce imati priliku da licno upoznaju Dimu kada on bude odrzao koncert u Srbiji. Evo adrese: http://dimabilan-4ever.forumotion.com/Molim vas hitno je Do kraja ove nedjelje moramo imati 100 članova da bi bili offi!!A sada imamo 70 i nešto tako da molim vas registrujte se!! | |
|
[Monty The Cock] TAKO SAM BLIZU
Broj poruka : 1024 Lokacija : CG O sebi nesto : Fuck??wtf! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Klara Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Da li mi možete pšomoći? Uto Jun 24, 2008 1:04 pm | |
| Usput piše mi da sam admin ali nisam XDDD | |
|
~Dulce*Fan~ ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 1120 Godina : 31 Lokacija : ~u snowima~ O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ★Nela~Neca★ Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Da li mi možete pšomoći? Uto Jun 24, 2008 2:17 pm | |
| Sad ti wise nepise..ja sam se regowala na taj forum i stwarno je EXTRAAA!!! | |
|
Budala Najbolji pewac/ica u RBD!
Broj poruka : 217 O sebi nesto : CLANOVI MRZIIIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Da li mi možete pšomoći? Uto Jun 24, 2008 3:31 pm | |
| Premestam temu u reklame jer je ovo reklama!
ps. Regovacu se! | |
|
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Da li mi možete pšomoći? Čet Jul 03, 2008 10:36 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Da li mi možete pšomoći? | |
| |
|