RBD and US5
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RBD and US5

LO MEJOR DE REBELDIA!!!

PrijemPrijem  PortalPortal  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Da li mi možete pšomoći?

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
[Monty The Cock]
TAKO SAM BLIZU
TAKO SAM BLIZU
[Monty The Cock]

Ženski
Broj poruka : 1024
O sebi nesto : Fuck??wtf!
Koliko volite RBD???? :
Da li mi možete pšomoći? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Da li mi možete pšomoći? Right_bar_bleue

Koliko volite US5???? :
Da li mi možete pšomoći? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Da li mi možete pšomoći? Right_bar_bleue

Icon : Da li mi možete pšomoći? 2i2btv10
Vase ime : Klara
Datum upisa : 30.01.2008

Da li mi možete pšomoći? Empty
PočaljiNaslov: Da li mi možete pšomoći?   Da li mi možete pšomoći? Icon_minitimeUto Jun 24, 2008 1:03 pm

Ovako,želimo da jedan forum o Dimi bude offi,ali da sam stavila ovo u rklame to niko ne bi vidjeo:

Hey! Volis li Dimu Bilana? Ako ne, steta, ali nema veze, procitaj ovo do kraja. Za sada ne postoji oficijalan forum za Srbiju o njemu, pa sam ja napravila jedan koji zaista brzo napreduje I svakim danom se poboljsava njegov izgled I povecava se broj clanova. Zatrazila sam da bude oficijalan, I oni su mi odgovorili da jos ne proglasavaju koji ce forum za Srbiju to postati, ali su rekli da ovaj ima najvise sansi da posatne offi, ali da mu ipak treba jos clanova.
Pomozi I registruj se, postuj I zabavi se.
HVALA
PS Biraju se admini I modovi, a izabrani ce imati priliku da licno upoznaju Dimu kada on bude odrzao koncert u Srbiji.
Evo adrese: http://dimabilan-4ever.forumotion.com/

Molim vas hitno je

Do kraja ove nedjelje moramo imati 100 članova da bi bili offi!!A sada imamo 70 i nešto tako da molim vas registrujte se!!
Nazad na vrh Ići dole
[Monty The Cock]
TAKO SAM BLIZU
TAKO SAM BLIZU
[Monty The Cock]

Ženski
Broj poruka : 1024
O sebi nesto : Fuck??wtf!
Koliko volite RBD???? :

Koliko volite US5???? :

Vase ime : Klara
Datum upisa : 30.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li mi možete pšomoći?   Da li mi možete pšomoći? Icon_minitimeUto Jun 24, 2008 1:04 pm

Usput piše mi da sam admin ali nisam XDDD
Nazad na vrh Ići dole
~Dulce*Fan~
♥Admin De Dulce♥
♥Admin De Dulce♥
~Dulce*Fan~

Ženski
Broj poruka : 1120
Godina : 31
O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!!
Koliko volite RBD???? :
Da li mi možete pšomoći? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Da li mi možete pšomoći? Right_bar_bleue

Koliko volite US5???? :
Da li mi možete pšomoći? Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Da li mi možete pšomoći? Right_bar_bleue

Icon : Da li mi možete pšomoći? 9ep-r1732l
Vase ime : ★Nela~Neca★
Datum upisa : 04.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li mi možete pšomoći?   Da li mi možete pšomoći? Icon_minitimeUto Jun 24, 2008 2:17 pm

Sad ti wise nepise..ja sam se regowala na taj forum i stwarno je EXTRAAA!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://neca.netboarder.com
Budala
Najbolji pewac/ica u RBD!
Najbolji pewac/ica u RBD!

Muški
Broj poruka : 217
O sebi nesto : CLANOVI MRZIIIM VAS SVE!!!!!!!!!!
Koliko volite RBD???? :

Koliko volite US5???? :

Datum upisa : 23.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li mi možete pšomoći?   Da li mi možete pšomoći? Icon_minitimeUto Jun 24, 2008 3:31 pm

Premestam temu u reklame jer je ovo reklama!

ps. Regovacu se!
Nazad na vrh Ići dole
*JaCa RbD*
♥Admin De Dulce♥
♥Admin De Dulce♥
*JaCa RbD*

Ženski
Broj poruka : 3558
Godina : 29
O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!!
Koliko volite RBD???? :

Koliko volite US5???? :

Icon : Da li mi možete pšomoći? Nv7hxk
Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca
Datum upisa : 09.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Da li mi možete pšomoći?   Da li mi možete pšomoći? Icon_minitimeČet Jul 03, 2008 10:36 am

regovana
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Da li mi možete pšomoći?   Da li mi možete pšomoći? Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Da li mi možete pšomoći?
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
RBD and US5 :: Ostalo :: Reklame-
Skoči na: