| Zasto i ko je to uradio? | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
~Dulce*Fan~ ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 1120 Godina : 31 Lokacija : ~u snowima~ O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ★Nela~Neca★ Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Zasto i ko je to uradio? Sre Jun 25, 2008 12:24 pm | |
| Neko je obriso temu forumske igre..neka prizna nerazumem zasto brisete bez icije dozwole ja bi zamolila tog ko je touradio neka prizna i kaze zasto je to uradio boze necu ga pojesti!!!! | |
|
| |
nice_girl Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 724 Godina : 30 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Azra Datum upisa : 03.06.2008
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Sre Jun 25, 2008 4:17 pm | |
| ja nisam niti neznam kako to da radim.........daj priznajte ko je to uradio...necemo mu nista....neka prizna | |
|
| |
Broj poruka : 1120 Godina : 31 Lokacija : ~u snowima~ O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ★Nela~Neca★ Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Sre Jun 25, 2008 4:22 pm | |
| pa dali ste primetili da nema forumskih igrica tamo gde smo najwise pisali e to je neko obriso a nece da kaze.... | |
|
| |
DulceMarina Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 412 Godina : 32 O sebi nesto : Les quiero todos,aunque tienen una sola neurona! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Maki Datum upisa : 21.03.2008
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Sre Jun 25, 2008 4:42 pm | |
| ja znam ko je....i slazem se da treba biti skinut sa svog polozaja,posto je admin u pitanju.uz tebe sam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Sre Jun 25, 2008 4:45 pm | |
| Onda cu to i uraditi necu da kazem ko je to uradio bolje je samo ce biti skinut sa pozicije...nadam se da sam dobro postupila.... | |
|
| |
Broj poruka : 412 Godina : 32 O sebi nesto : Les quiero todos,aunque tienen una sola neurona! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Maki Datum upisa : 21.03.2008
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Sre Jun 25, 2008 4:48 pm | |
| jesi,sad ova tema ide u lock.... | |
|
| |
~Kateeeeeeeeee~ ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3122 Godina : 31 Lokacija : PODGORICA!!! Ja na koncertu Rbd i Us5 djuskam :-) O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Katarina-Kaca Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Pon Jun 30, 2008 5:06 pm | |
| i neka mi neko posalje na pm ko je to uradio???????i ja sam fino rekla da niko bez moje dozvole ne skida nikoga?????????????? | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Pon Jun 30, 2008 5:46 pm | |
| da ali ti nisi tu...sta ocekujes,da cutimo i gledamo dok neko brise,najbolje teme,i one teme saa najvise postova,samim tim i smanjuje popularnost foruma.... | |
|
| |
Broj poruka : 3122 Godina : 31 Lokacija : PODGORICA!!! Ja na koncertu Rbd i Us5 djuskam :-) O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Katarina-Kaca Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Pon Jun 30, 2008 10:16 pm | |
| Ok ali velika je stvar maci nekog sa admi pozicije mogla si samo da je banujes dok ja ne dodjem ali sta cu sad | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Pon Jun 30, 2008 10:59 pm | |
| pa mogli smo i to ali bolje je da smo je skinuli jer je brisala a da nismo nista uradili onda bi nastawila da brise i da unustawa forum.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Pon Jun 30, 2008 11:38 pm | |
| a ko je to jeli ~Any~My` Faire~ | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Uto Jul 01, 2008 12:04 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Uto Jul 01, 2008 11:53 am | |
| hmmmmmmmmmmmmmmmm Zasto uhhhhhhhhhhhhh uhhhhhhhhhhhhhh jeli bila ljubomorna hmmmmmmmmmm uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Uto Jul 01, 2008 12:14 pm | |
| Ja neznam samo znam da je to ona obrisala a i sama je sebi promenila nick...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Uto Jul 01, 2008 12:18 pm | |
| Omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? Čet Avg 14, 2008 5:47 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zasto i ko je to uradio? | |
| |
|
| |
| Zasto i ko je to uradio? | |
|