| Samo sam htela da | |
|
+4Wanya_Kingica:P *GAGA~SMS* ~Dulce*Fan~ Budala 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Budala Najbolji pewac/ica u RBD!
Broj poruka : 217 O sebi nesto : CLANOVI MRZIIIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Samo sam htela da Čet Jun 26, 2008 12:14 am | |
| vam se zahvalim sto ste mi skinuli aw i potpis i promenili mi nick. Bas vam hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I da, necu se vise vracati na forum! | |
|
| |
~Dulce*Fan~ ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 1120 Godina : 31 Lokacija : ~u snowima~ O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ★Nela~Neca★ Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Čet Jun 26, 2008 12:11 pm | |
| Molim to ti niko nije dirao to si ti sama mislis da neznam....nemoj nikog da kriwis,sama si to sebi promenila... | |
|
| |
*GAGA~SMS* Ides sa RBD na turneju
Broj poruka : 169 Godina : 31 O sebi nesto : .... Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : DRAGANA~GAGA Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Čet Jun 26, 2008 1:15 pm | |
| Tako je Nela!
Ti mislish da smo mi glupi i da ne znamo ko si ti?!
Kao promenila si nick i mislish da niko ne zna ko si ti ustwari...... | |
|
| |
Broj poruka : 1120 Godina : 31 Lokacija : ~u snowima~ O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ★Nela~Neca★ Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Čet Jun 26, 2008 1:27 pm | |
| Ma znam ja bila sam ja tad na forumu nemoras da se prawis i znas zasto si skinuta sa admin pozicije....znas i bolje necemo o tome... | |
|
| |
Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Čet Jun 26, 2008 3:54 pm | |
| Dobro bez svadje ali mozda joj je to neki admin uradio,mislim ne krivim ja nikoga samo kazem jer svasta moze da se pomisli(kazes jedno,misle drugo)Ja se sa nikim necu raspravljat ali ta Budala (mislim na nick)ona je rekla da vise nece dolazit na orum zbog cega?Zbog toga sto mozda ima obaveza,zbog toga sto se naljutila!Ima mnogo razloga zbog kojih ona nece da dolazi.I prema tome molim vas ako hocete izbrisite temu ili je zakljucajte. | |
|
| |
DulceMarina Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 412 Godina : 32 O sebi nesto : Les quiero todos,aunque tienen una sola neurona! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Maki Datum upisa : 21.03.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Sub Jun 28, 2008 1:40 pm | |
| ovo ce da se resi...Nema niko pravo da nekom menja nick,ni avatar..Saznace se koi je ovo uradio.Neka kaze sam,jer cu svakako vec videti ko je.Nije u redu. | |
|
| |
Broj poruka : 412 Godina : 32 O sebi nesto : Les quiero todos,aunque tienen una sola neurona! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Maki Datum upisa : 21.03.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Sub Jun 28, 2008 1:41 pm | |
| p.s. a sto se tice skidanja sa funkcije,znas sama o cemu je rec. | |
|
| |
AnyMaja ♥Admin De Anahi♥
Broj poruka : 1046 Godina : 100 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Marija Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Sub Jun 28, 2008 3:52 pm | |
| o cemu se ovde radi?Ko je ono sto ima nick Budala? | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo sam htela da Sub Jun 28, 2008 3:57 pm | |
| to je ~~Annie~My~Fairy~~ ona je sama sebi promenila nick i swe obrisala nije niko nista dirao..znam bila sam tad na forumu nema ko drugi nego ona a ja joj nisam nista dirala sigurno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo sam htela da Pon Jun 30, 2008 2:17 pm | |
| Sto se tice skidanja sa funkcije admina,skinuta si,jer si obrisala,teme sa najvise postova,i samim tim je opaoo procenat popularnosti,i aktivnosti foruma.to admin ne treba da radi! A sto se tice nick-a,ako si ga stvarno sama menjala,i okrivljujes druge,e onda ti lepo stoji sadasnji nick.ako nisi,reci mi,pa cemo videti ko je to uradio.za sve postoji nacin! p.s.i tako i ova tema ide u lock,pa u kantu:) | |
|
| |
~Kateeeeeeeeee~ ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3122 Godina : 31 Lokacija : PODGORICA!!! Ja na koncertu Rbd i Us5 djuskam :-) O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Katarina-Kaca Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Pon Jun 30, 2008 5:00 pm | |
| ljudi sta vam je ti FIno promeni nick vrati ga na staro i ja cu te vratiti na funkciju admina | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo sam htela da Uto Jul 01, 2008 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 3122 Godina : 31 Lokacija : PODGORICA!!! Ja na koncertu Rbd i Us5 djuskam :-) O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Katarina-Kaca Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Uto Jul 01, 2008 8:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo sam htela da Uto Jul 01, 2008 8:37 pm | |
| aha,zato sto ovde izgleda svako moze da bude admin.I onaj ko ne radi nista,vec brise teme sa najvise postova...Pa da li je to u redu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Samo sam htela da Uto Jul 01, 2008 9:34 pm | |
| nije a ona kaze da nije ona ali nijedan drugi admin ne bi to uradio jer znam svakog znaci ona je | |
|
| |
AnyMaja ♥Admin De Anahi♥
Broj poruka : 1046 Godina : 100 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Marija Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Ned Jul 06, 2008 9:09 pm | |
| mogu li da bacim ovu temu? | |
|
| |
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Samo sam htela da Čet Avg 14, 2008 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Samo sam htela da | |
| |
|
| |
| Samo sam htela da | |
|