| Uprawo u owom trenutku..... | |
|
+6nice_girl *JaCa RbD* DulceMarina Wanya_Kingica:P ~Dulce*Fan~ *GAGA~SMS* 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*GAGA~SMS* Ides sa RBD na turneju
Broj poruka : 169 Godina : 31 O sebi nesto : .... Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : DRAGANA~GAGA Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Uprawo u owom trenutku..... Čet Jun 26, 2008 12:08 pm | |
| .nosim: kosa mi je: sminka: ljuta sam na: jedem: pijem: slusam: gledam: pricam sa: razmisljam o: zaljubljena sam u: na net-u visim vec: | |
|
| |
~Dulce*Fan~ ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 1120 Godina : 31 Lokacija : ~u snowima~ O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ★Nela~Neca★ Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Čet Jun 26, 2008 12:21 pm | |
| .nosim: tri cetwrt i majcu kosa mi je: zawezana sminka:/ ljuta sam na:kewu jedem:/ pijem:/ slusam:owu muziku na forumu gledam:/ pricam sa:/sama sam razmisljam o:/ zaljubljena sam u:uuuu jednog lepog deckaaa na net-u visim vec:10min. | |
|
| |
Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Ned Jun 29, 2008 3:44 pm | |
| .nosim:majcu i sorts kosa mi je:kratka nema potrbe da je vezem sminka:/ ljuta sam na:na jednu malu jedem:/ pijem:coca~colu slusam:muziku na forumu gledam:u komjuter pricam sa:/ razmisljam o:jednom decku zaljubljena sam u:slatkog momka na net-u visim vec:sat vremena | |
|
| |
Broj poruka : 1120 Godina : 31 Lokacija : ~u snowima~ O sebi nesto : Dobra,zabawna,wolim swe clanowe owog foruma i obozawam RBD , Rihannu i Fall Out Boy!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ★Nela~Neca★ Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pon Jun 30, 2008 1:34 pm | |
| .nosim:sorc i majcu kosa mi je:pustena sminka:/ ljuta sam na:nikoga jedem:pastetu pijem:/ slusam:rbd-fui la nina gledam:/ pricam sa:sestrom razmisljam o:o bazenu zaljubljena sam u:aa u jednog decka na net-u visim vec: 20 min. | |
|
| |
DulceMarina Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 412 Godina : 32 O sebi nesto : Les quiero todos,aunque tienen una sola neurona! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Maki Datum upisa : 21.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pon Jun 30, 2008 6:09 pm | |
| nosim:texas suknjicu i top kosa mi je:vezana sminka:maskara ljuta sam na:mamu i anu jedem:/ pijem:sok os borovnice slusam:dragi,dragi..izvorna narodna pesma gledam:u komp pricam sa:mamom razmisljam o:plesu,Goranu,Zoranu,i co. zaljubljena sam u:ne znam...ni u koga,ali mi je sladak Goran na net-u visim vec:20 mina | |
|
| |
*GAGA~SMS* Ides sa RBD na turneju
Broj poruka : 169 Godina : 31 O sebi nesto : .... Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : DRAGANA~GAGA Datum upisa : 04.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pon Jun 30, 2008 9:26 pm | |
| .nosim:sorc i majcu kosa mi je:zawezana sminka:labelo classic ljuta sam na:/ jedem:pizzu pijem:ledeni caj slusam:SMS~Do Bola gledam:u sliq jednog pewAca pricam sa:/ razmisljam o: jednoj grupi zaljubljena sam u:jednog slatkog decka na net-u visim vec:pola sata | |
|
| |
DulceMarina Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 412 Godina : 32 O sebi nesto : Les quiero todos,aunque tienen una sola neurona! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Maki Datum upisa : 21.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Uto Jul 01, 2008 12:27 am | |
| .nosim:bebiy doll kosa mi je:pustena sminka:nema ljuta sam na:ni na koga...mozda malo na zorana jedem:kruske,breskve pijem:sok od borovnice slusam:rbd-q hay detras gledam:tv i u komp pricam sa:mamom razmisljam o:kako i sta uraditi zaljubljena sam u:.... na net-u visim vec:60 mina | |
|
| |
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Čet Jul 03, 2008 9:38 am | |
| .nosim:Pidzamu kosa mi je:Cupawa sminka:nista ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:nicmeu zaljubljena sam u:nikoiga na net-u visim vec:5 minuta | |
|
| |
nice_girl Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 724 Godina : 30 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Azra Datum upisa : 03.06.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Sub Jul 05, 2008 3:37 pm | |
| nosim:majcu i sorc kosa mi je:zavezana sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:hilary duff i rbd gledam:/ pricam sa:sa sestrom razmisljam o:nikom zaljubljena sam u:nikog na net-u visim vec:20min | |
|
| |
~Kateeeeeeeeee~ ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3122 Godina : 31 Lokacija : PODGORICA!!! Ja na koncertu Rbd i Us5 djuskam :-) O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Katarina-Kaca Datum upisa : 27.01.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Sub Jul 05, 2008 7:09 pm | |
| .nosim:Majcu i kratak šorc kosa mi je:u repu sminka:nemam ljuta sam na:nikoga trenutno jedem:nista pijem:vodu slusam:rbd gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:nikom zaljubljena sam u:nikoga na net-u visim vec:3 sata | |
|
| |
~*Annie*~ upoznajes clanove rbd
Broj poruka : 49 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Andrea Datum upisa : 05.07.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Sub Jul 05, 2008 8:11 pm | |
| .nosim:haljinu kosa mi je:vezana sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:/ gledam:komp pricam sa:/ razmisljam o:/ zaljubljena sam u:Milana na net-u visim vec:15 min. | |
|
| |
Broj poruka : 724 Godina : 30 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Azra Datum upisa : 03.06.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pon Jul 07, 2008 9:43 pm | |
| .nosim:majcu i sorc kosa mi je:vezana sminka:sjaj za usta ljuta sam na:nikog jedem:nista pijem:nista slusam:J.LO,RBD I HILARY DUFF gledam:comp pricam sa:nikim razmisljam o:nikom zaljubljena sam u:nikog na net-u visim vec:1 i po... | |
|
| |
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Čet Jul 10, 2008 1:03 pm | |
| .nosim:pidzamu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:teom razmisljam o:nemanjui zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:1 sat | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Čet Jul 10, 2008 3:02 pm | |
| .nosim:sorc i majcu kosa mi je:pustena sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:palacinke pijem:/ slusam:Maja Marijana-Zena Zmija.... gledam:/ pricam sa:kewom razmisljam o:mojoj naj drugarici koja dolazi sutra iz Austrije.... zaljubljena sam u:jednog lepog decka na net-u visim vec:1 sat mozda malo wise.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Ned Jul 13, 2008 9:03 pm | |
| r.nosim:pidzamu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:teom razmisljam o:nemanjui zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:1 sat _________________ | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Uto Jul 29, 2008 2:00 am | |
| nosim:pidzau kosa mi je:vezana sminka:nemam ljuta sam na:na nikog jedem:nista pijem:vodu:D slusam:od seline herrero gledam:komp pricam sa:nikim razmisljam o:nikom zaljubljena sam u:"nikog" na net-u visim vec:ja mislim 15 minuta.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Sre Jul 30, 2008 11:57 pm | |
| nosim:bermude i majicu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:tatu jedem:nsia pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:nemanju zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:1 sat | |
|
| |
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pet Avg 01, 2008 12:11 am | |
| nosim:Pidzhamu kosa mi je:Pushtena sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:Sladoled njami pijem:Coca~Colu slusam:Wisin y Yandel-Rakata gledam:u kompi kao looda pricam sa:sama sa sobom razmisljam o:Nikome zaljubljena sam u:NIsam vishe u nikoga na net-u visim vec: 1 sat | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pet Avg 01, 2008 2:55 pm | |
| nosim:sorc i majicu kosa mi je:pudtena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nistssa pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:nemanji zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:5 minuta | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Uto Avg 05, 2008 12:41 am | |
| nosim:PIDZHAMU kosa mi je:PUSHTENA sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:MASSARRI-BE EASY gledam:komp pricam sa:/ razmisljam o:/ zaljubljena sam u:NIKOG na net-u visim vec:2 SATA | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Uto Avg 05, 2008 5:31 pm | |
| - ~Jaca&Nemanja~ ::
- .nosim:pidzamu
kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:teom razmisljam o:nemanjui zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:1 sat | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Ned Avg 10, 2008 7:18 pm | |
| nosim:Bermude i Majicu kosa mi je:pushtena sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:/ gledam:/ pricam sa:/ razmisljam o: zaljubljena sam u:/ na net-u visim vec:1 sat | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Ned Avg 10, 2008 11:56 pm | |
| - *Vanessa Angel* ::
- ~Jaca&Nemanja~ ::
kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:teom razmisljam o:nemanjui zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:1 sat | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pon Avg 11, 2008 11:58 pm | |
| nosim:Bermude i Majicu kosa mi je:pushtena sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:/ gledam:/ pricam sa:/ razmisljam o: zaljubljena sam u:/ na net-u visim vec:1 sat | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Uto Avg 12, 2008 8:00 pm | |
| - *Vanessa Angel* ::
- *Vanessa Angel* ::
- ~Jaca&Nemanja~ ::
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... | |
| |
|
| |
| Uprawo u owom trenutku..... | |
|