*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Kaladont Čet Avg 14, 2008 1:02 am | |
| | |
|
RBD es m Gost
| Naslov: Re: Kaladont Pon Okt 20, 2008 9:36 pm | |
| pa ovaj 4um vam je skroz propao i nema ni gostiju ani redovnih clanova nemojte da se ljutite jer vidim da se odmah ljutite kada vas neko kritikuje a i ko ce da se igra na ovom jadnom 4umu ustvari nije bas jadan ali kada je vec i o us5 i rbd stavite na glavnu sliku i neku sliku o us5 znam da je ovo forum posvecen samo rbd-u ali stavite nesto i o us5 |
|
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Kaladont Sre Okt 22, 2008 5:45 pm | |
| - RBD es m ::
- pa ovaj 4um vam je skroz propao
i nema ni gostiju ani redovnih clanova nemojte da se ljutite jer vidim da se odmah ljutite kada vas neko kritikuje a i ko ce da se igra na ovom jadnom 4umu ustvari nije bas jadan ali kada je vec i o us5 i rbd stavite na glavnu sliku i neku sliku o us5 znam da je ovo forum posvecen samo rbd-u ali stavite nesto i o us5 ako ti se ne svidja sto onda dolazis!!!ccc....... | |
|