| jOJJJJJJ | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: jOJJJJJJ Ned Avg 24, 2008 10:13 pm | |
| Moju sestru na facebook-u je Anahi pitala dali hoce da joj bude prijateljica,iona je rekla da hoce.Onda joj je poslala slike i videe sa koncerata. | |
|
| |
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Ned Avg 24, 2008 10:15 pm | |
| dOPISIVALE SU SE NA ENGLESKI JER MOJA SESTRA NIJE ZNALA POONO SPANSKI.Sada je moja sestra poslala pm Maite Dulce i Poncho pm da ih pita dali zhele da joj budu prijatelji.Mozhda je malo glupa tema,ali ja samo a vas obavjestim pa da i vi udjete na facebook i upoznate se sa Rbd | |
|
| |
AnyMaja ♥Admin De Anahi♥
Broj poruka : 1046 Godina : 100 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Marija Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Pon Avg 25, 2008 2:39 pm | |
| joj ,nemojte da se smejete,ali ja ne znam kako. | |
|
| |
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Pon Avg 25, 2008 2:52 pm | |
| jA SE TEBI NECU SMOJATI JER NE ZNAM NI JA UCI NEGO MI JE SESTRA POKAZALA.a I REKLA MIJE KAKO DA SE REGUJEM NA FACEBOOK Udjesh na google i ukucash FaceBook i pisace ti Welcome to Facebook neshto u tom smislu.I klikni na to i onda treba da se regujesh. | |
|
| |
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Uto Avg 26, 2008 10:42 pm | |
| sooppoer moj braty ide na facebook i ja bi ali mi on ne da | |
|
| |
***maja-rbd*** welcome
Broj poruka : 8 Godina : 28 Lokacija : Sa Dul na njenom rodjendanu..... O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Maja Datum upisa : 02.01.2009
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Ned Jan 11, 2009 12:10 am | |
| ja imam facebook...to morash da imash ti swoj facebook da bi mogao da udjesh u neciji i to samo ako te prihwati za prijatelja....moju drugaricu je prihwatila i ona se dopuje sa njom na spanskom jer ona wec cetri god ucu spanski | |
|
| |
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Ned Jan 11, 2009 12:19 am | |
| i ja imam face ali ima otliko puno anahi i dul da ne znam ko je prava | |
|
| |
AnyMaja ♥Admin De Anahi♥
Broj poruka : 1046 Godina : 100 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Marija Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Ned Jan 11, 2009 2:35 am | |
| i ja sam videla da ih ima puno. | |
|
| |
MiLeNa_Nk Najbolji pewac/ica u RBD!
Broj poruka : 205 Lokacija : Niksic O sebi nesto : luda 300 na sat :D Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Milena Datum upisa : 18.04.2008
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Uto Jan 13, 2009 9:37 pm | |
| - *JaCa RbD* ::
- i ja imam face ali ima otliko puno anahi i dul da ne znam ko je prava
| |
|
| |
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Sre Jan 14, 2009 5:17 pm | |
| Ja sam na facebook ja mislim vec 3 mjeseca...I samo mi je Maite prijatelj...Ali i na njeno je ime bilo punooo silchica i ososba pod takvim imenom.. | |
|
| |
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Sre Jan 14, 2009 9:07 pm | |
| - Wanya_Kingica:P ::
- Ja sam na facebook ja mislim vec 3 mjeseca...I samo mi je Maite prijatelj...Ali i na njeno je ime bilo punooo silchica i ososba pod takvim imenom..
bb koje ti je ime da te ad? | |
|
| |
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Sre Jan 14, 2009 10:09 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Čet Jan 15, 2009 9:25 pm | |
| IMA IH PUNO KAKVA TI JE SLIKA | |
|
| |
| Naslov: Re: jOJJJJJJ Čet Jan 15, 2009 11:35 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: jOJJJJJJ | |
| |
|
| |
| jOJJJJJJ | |
|