*$*La Choky*$* ides sa rbd na zurku i pevas
Broj poruka : 67 Godina : 32 Lokacija : -*$*-con Ucker y con Shah Rukh Khan en mi corazon parasiempre-*$*- O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Tijana Datum upisa : 02.05.2008
| Naslov: *Zurka povodom Uckerovog rodjusa!!!!* Sub Okt 18, 2008 12:01 pm | |
| DODJITE I ZABAVITE SE......BICE PUUUUUNO POKLONA.......DODJITE DA SE DRUZIMO I ZAJEDNO PROSLAVIMO OVAJ NAAAAAAJZNACAJNIJI DATUM!!!! | |
|
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: *Zurka povodom Uckerovog rodjusa!!!!* Pon Okt 20, 2008 5:51 pm | |
| reg sam,ali ne znam da li cu oci | |
|
*$*La Choky*$* ides sa rbd na zurku i pevas
Broj poruka : 67 Godina : 32 Lokacija : -*$*-con Ucker y con Shah Rukh Khan en mi corazon parasiempre-*$*- O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Tijana Datum upisa : 02.05.2008
| Naslov: Re: *Zurka povodom Uckerovog rodjusa!!!!* Pon Okt 20, 2008 8:40 pm | |
| | |
|
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: *Zurka povodom Uckerovog rodjusa!!!!* Uto Okt 21, 2008 5:37 pm | |
| no se ako budem imala vremena | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: *Zurka povodom Uckerovog rodjusa!!!!* | |
| |
|