Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Sub Dec 06, 2008 10:18 pm | |
| Cao....Ja sam moderator ovog foruma...Ime mi je Vanja to mozete vidjeti u mom nicku... Zheljela bih da se regujete...Ovog ljeta ovaj forum je bio hackovan ...Prije toga,chlanova je bilo starshno puno a i imali smo poono postova... Forum smo povratili uz velike muke...Ali nista nije bilo kao prije...Imali smo manje chlanova manje postova.Forum je polako propadao....Kada je shkola pochela chlanovi nisu dolaziili.Desi se da ponekad neko udje...Mozhda samo greshkom...Mozhda im ovaj forum nishta ne znachi vishe!?ZASHTO PITATE SE??!! Ne znam...Voljela bih da za zimski raspust bude vishe chlanova....I povodom nove godine napravicemo zhurku...OBECAVAM...Ovaj forum meni puno znaci kao i mozda drugim clanovima...Voljela bih da se vrati na staro...REGUJTE SE....Promijenicemo look i sve shto bude potrebno...REGISTRUJTE SE!!!VOLIM VAS PUNOOOOOOOOO!! | |
|
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Pon Dec 08, 2008 9:39 pm | |
| | |
|