RBD and US5
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RBD and US5

LO MEJOR DE REBELDIA!!!

PrijemPrijem  PortalPortal  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Wanya_Kingica:P
♥Admin De Maite♥
♥Admin De Maite♥
Wanya_Kingica:P

Ženski
Broj poruka : 967
Godina : 28
O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra
Koliko volite RBD???? :
GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Left_bar_bleue100 / 100100 / 100GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Right_bar_bleue

Koliko volite US5???? :
GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Left_bar_bleue0 / 1000 / 100GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Right_bar_bleue

Icon : GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Fk039s
Vase ime : Vanja
Datum upisa : 19.04.2008

GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Empty
PočaljiNaslov: GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO   GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Icon_minitimeSub Dec 06, 2008 10:18 pm

Cao....Ja sam moderator ovog foruma...Ime mi je Vanja to mozete vidjeti u mom nicku...
Zheljela bih da se regujete...Ovog ljeta ovaj forum je bio hackovan ...Prije toga,chlanova je bilo starshno puno a i imali smo poono postova...
Forum smo povratili uz velike muke...Ali nista nije bilo kao prije...Imali smo manje chlanova manje postova.Forum je polako propadao....Kada je shkola pochela chlanovi nisu dolaziili.Desi se da ponekad neko udje...Mozhda samo greshkom...Mozhda im ovaj forum nishta ne znachi vishe!?ZASHTO PITATE SE??!!
Ne znam...Voljela bih da za zimski raspust bude vishe chlanova....I povodom nove godine napravicemo zhurku...OBECAVAM...Ovaj forum meni puno znaci kao i mozda drugim clanovima...Voljela bih da se vrati na staro...REGUJTE SE....Promijenicemo look i sve shto bude potrebno...REGISTRUJTE SE!!!VOLIM VAS PUNOOOOOOOOO!!
Nazad na vrh Ići dole
*JaCa RbD*
♥Admin De Dulce♥
♥Admin De Dulce♥
*JaCa RbD*

Ženski
Broj poruka : 3558
Godina : 29
O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!!
Koliko volite RBD???? :
GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Left_bar_bleue100 / 100100 / 100GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Right_bar_bleue

Koliko volite US5???? :
GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Left_bar_bleue0 / 1000 / 100GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Right_bar_bleue

Icon : GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Nv7hxk
Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca
Datum upisa : 09.03.2008

GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Empty
PočaljiNaslov: Re: GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO   GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO Icon_minitimePon Dec 08, 2008 9:39 pm

da mogli bi
Nazad na vrh Ići dole
https://www.facebook.com

GOSTI...OVDJE UDJITE OBAVEZNOOOO
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» ....Udjite ovdje....
» PRE SVEGA UDJITE OVDJE???????
» ...Prvo ovdje...
» ljudi obavezno udjite