Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Grupe Sub Jan 17, 2009 5:25 pm | |
| Ovako...Clanovi prijavljujte se u grupe...Svaka grupa ima razlicitu boju,... Rbd grupe su oznacene sa ~ A Us5 grupe su oznacene sa - Rbd grupe: ~Anahi Club~ ~Dulce Club~ ~Maite Club~
~Ucker Club~ ~Chris Club~ ~Poncho Club~
Us5 grupe: -Richie Club- -Chris Club- -Mikel Club- -Izzy Club- -Jay Club- -Vince Club-
Mislim da bi bilo dobro da poslije registracije da se prestavite i da se uclanite u grupu...Kisss..Mogu i admini i modovi da se prijavljuju u grupe naravno | |
|
-~*Dulce*~- welcome
Broj poruka : 19 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ O sebi nesto : Wolim mnogo da se druzim,upoznajem nowe ljude....Wolim zurke,prowod...setnje,izlazke.....i swasta sto wole mladi.....xD ...Toliko o meni... Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ♥Anja♥ Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Grupe Sub Jan 17, 2009 10:18 pm | |
| | |
|
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Grupe Sub Jan 17, 2009 10:34 pm | |
| Oki...Odmah cu te uclaniti | |
|
-~*Dulce*~- welcome
Broj poruka : 19 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ O sebi nesto : Wolim mnogo da se druzim,upoznajem nowe ljude....Wolim zurke,prowod...setnje,izlazke.....i swasta sto wole mladi.....xD ...Toliko o meni... Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ♥Anja♥ Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Grupe Sub Jan 17, 2009 10:45 pm | |
| | |
|
AnyMaja ♥Admin De Anahi♥
Broj poruka : 1046 Godina : 100 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Marija Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Grupe Ned Jan 18, 2009 9:47 pm | |
| | |
|
| Naslov: Re: Grupe Ned Jan 18, 2009 9:52 pm | |
| | |
|