|
| Pohvale,Kritike,Predlozi | |
| | Autor | Poruka |
---|
Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 9:22 pm | |
| | |
| | | -~*Dulce*~- welcome
Broj poruka : 19 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ O sebi nesto : Wolim mnogo da se druzim,upoznajem nowe ljude....Wolim zurke,prowod...setnje,izlazke.....i swasta sto wole mladi.....xD ...Toliko o meni... Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ♥Anja♥ Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 10:18 pm | |
| Extra je 4um!!!! Ewo ja iamm predlog za look....pa ako wam se swidi! | |
| | | Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 10:35 pm | |
| | |
Broj poruka : 19 Godina : 28 Lokacija : >>>♥Zauwek sa mojim bff's sa neta♥ O sebi nesto : Wolim mnogo da se druzim,upoznajem nowe ljude....Wolim zurke,prowod...setnje,izlazke.....i swasta sto wole mladi.....xD ...Toliko o meni... Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : ♥Anja♥ Datum upisa : 11.01.2009
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 10:51 pm | |
| ewo ga LOOK::::: Sing: Why is online: New: No new: Lock: Background:
Poslednji izmenio -~*Dulce*~- dana Sub Jan 17, 2009 10:59 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 10:53 pm | |
| P.S.
ZELIM DA SE ZAXWALIM MOJOJ BFF JOWANI!!! Ona je prawila owaj look!
Nadam se da wam se swidja! | |
| | | Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 10:57 pm | |
| Joj prelijep jeeeeee...Najbolja si....WTPPPPP/...KISSSSSSSSSS...Jojjj kako da ti se oduzim??? | |
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 10:58 pm | |
| Cekaj....da postawim lock...Zaxwali se Jowani....Ona je prawila look! | |
| | | ~*.*JoWaNiCa*.*~ welcome
Broj poruka : 3 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jowana Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi Sub Jan 17, 2009 11:18 pm | |
| Bb ne treba meni da se zaxwali wec tebi:)Da nije bilo tebe ja ne bi ni prawila look:) Sad da ne spamujemo... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pohvale,Kritike,Predlozi | |
| |
| | | | Pohvale,Kritike,Predlozi | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |