Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Comss Ned Jan 18, 2009 11:59 pm | |
| Pa....Kad dodjete komentarisite...Kada bi zurka ponovo mogla da bude..itd.. I samo da kazem Ljudi moji...JA ili neka od adminki da se ubije od nervoze cekajuci vas,..Vi kada bi ste culi zaprepastili biste se ...Ali na sahranu nebiste dosli.. Pa to je isto kao ovo sa zurkom..Ispalniramo sve...Promjenimo Look...Reklamiramo 4um...Otvorimo teme...Ucinimo sve samo da bi clanovi dosli... I...NIKO NE DODJE...grrrr | |
|
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Comss Pon Jan 19, 2009 12:30 pm | |
| pa ja sam ti rekla razlog ali zurka ne mora trajat jedan dan moze vise | |
|
Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Comss Pon Jan 19, 2009 5:08 pm | |
| oki...Lock i i de u kantu | |
|