| Uprawo u owom trenutku..... | |
|
+6nice_girl *JaCa RbD* DulceMarina Wanya_Kingica:P ~Dulce*Fan~ *GAGA~SMS* 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
WIWI skupljas postove
Broj poruka : 23 Godina : 30 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : violeta Datum upisa : 15.08.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pet Avg 15, 2008 6:31 pm | |
| Nosim:majcu i sorc Kosa mi je:vezana Sminka:nemam Ljuta sam na:nikog Jedem:nista Pijem:hladnu vodu Slusam:nista Gledam:tenis Pricam sa:........ Razmisljam o:jednom decku Zaljubljena sam u:jednog decka Na net-u visim vec:30min. | |
|
| |
*JaCa RbD* ♥Admin De Dulce♥
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pet Avg 15, 2008 6:33 pm | |
| nosim:majicu i trenerku kosa mi je:zavezana sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:zoro pricam sa:mamom razmisljam o:nemanji zaljubljena sam u:nemanji na net-u visim vec:2 sata | |
|
| |
nice_girl Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 724 Godina : 30 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Azra Datum upisa : 03.06.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pet Avg 15, 2008 11:33 pm | |
| .nosim:sorc i trik majcu kosa mi je:vezana sminka:nemam ljuta sam na:nikog jedem:spice pijem:nista slusam:Kiki Lesendric -- Te noci smo se potukli zbog nje gledam:/ pricam sa:nikim razmisljam o:nikom zaljubljena sam u:niko na net-u visim vec:30minuta... | |
|
| |
Broj poruka : 3558 Godina : 29 Lokacija : ♥Witch World♥ O sebi nesto : I love hip hop,magic and RBD!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Jasmina nadimak mi je Jaca Datum upisa : 09.03.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Sub Avg 16, 2008 4:41 pm | |
| nosim:kupaci kosa mi je:zavezna sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:niat pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:nemanju zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:5 minuta | |
|
| |
Marija(Makiana) upoznajes clanove rbd
Broj poruka : 41 Godina : 30 O sebi nesto : obožavam US5,Milana Stankovića i Rbd Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Marija Datum upisa : 11.07.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pet Avg 22, 2008 11:08 am | |
| nosim:Pidžamu kosa mi je:puštena sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:/ pijem:/ slusam:RBD-Inalcanzable gledam:/ pricam sa:/ razmisljam o:letovanju zaljubljena sam u:/ na net-u visim vec:30 min. | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Pet Avg 22, 2008 3:36 pm | |
| nosim:pidzamu kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:neam,nji zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:5 minuta | |
|
| |
nice_girl Najwredniji clan i pewac naj grupe RBD!
Broj poruka : 724 Godina : 30 O sebi nesto : CLANOVI VOLIM VAS SVE!!!!!!!!!! Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Azra Datum upisa : 03.06.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Sub Avg 23, 2008 12:02 am | |
| .nosim:trenerku i majcu kosa mi je:vezana sminka:nemam ljuta sam na:nikog jedem:nista pijem:nista slusam:od serije oluje gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:nikom zaljubljena sam u:nekog na net-u visim vec:2 sata...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Sub Avg 23, 2008 12:08 am | |
| - *JaCa Adminka* ::
- nosim:pidzamu
kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:neam,nji zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:5 minuta | |
|
| |
Wanya_Kingica:P ♥Admin De Maite♥
Broj poruka : 967 Godina : 28 Lokacija : In Neverland O sebi nesto : Iskrena,dobra,volim vas sve jer ste stvarno sooperNaj amige su mi Jaca,Kaca,Masha,Marija,Neca i Irina.I ostali su extra Koliko volite RBD???? : Koliko volite US5???? : Icon : Vase ime : Vanja Datum upisa : 19.04.2008
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Uto Avg 26, 2008 1:13 am | |
| nosim:Pidzhamu kosa mi je:Pushtena sminka:/ ljuta sam na:/ jedem:Sladoled njami pijem:Coca~Colu slusam:Wisin y Yandel-Rakata gledam:u kompi kao looda pricam sa:sama sa sobom razmisljam o:Nikome zaljubljena sam u:NIsam vishe u nikoga na net-u visim vec: 1 sat | |
|
| |
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... Uto Avg 26, 2008 10:55 pm | |
| - *Crazy For Brian* ::
- nosim:pidzamu
kosa mi je:pustena sminka:nemam ljuta sam na:nikoga jedem:nista pijem:nista slusam:nista gledam:nista pricam sa:nikim razmisljam o:neam,nji zaljubljena sam u:nemanju na net-u visim vec:5 minuta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Uprawo u owom trenutku..... | |
| |
|
| |
| Uprawo u owom trenutku..... | |
|